×
Your city

Σοφία Κώνστα

About company

review written by
Σοφία Κώνστα
Overall rating
9 августа 2017

..Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τη χαρά και την ικανοποίησή μου, όχι μονο ως εκπαιδευτικός που σας "χρησιμοποιώ" ως πολύτιμο εργαλείο στη δουλειά μου, αλλά τώρα πια και ως πελάτης, ταξιδευτής με το Πρακτορείο σας για Πετρούπολη-Μόσχα. Το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών σας είναι μακράν καλύτερο από την ανταγωνιστική αγορά. Πραγματικά, οτι υπογράφουμε στη σύμβαση ισχύει στο 1000%!!
Το μονο που μας προβλημάτισε  είναι η παντελής απουσία έστω μιας πινακίδας στα αγγλικά και η έλλειψη "του χαμόγελου" από τους κατοίκους των δυο πόλεων...Αλλά αντιληφθήκαμε πως πρόκειται καθαρά για νοοτροπία. Δεν μπορεί να είναι όλοι αγενείς, στη χώρα που η βαθιά κουλτούρα ειναι έκδηλη σε κάθε σημείο και τομέα.
Δεν είναι τυχαία η θέση σας στην αγορά. Συγχαρητήρια για τους συνεργάτες σας, εντός και εκτός Ελλάδας. Ενα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Ελένη Σοιλεμεζίδου για την προ του ταξιδιού εξυπηρέτηση και την συνοδό μας κ. Νίκη Παντελίδη για την υπομονή, την ευγένεια, την αποτελεσματικότητα  και καλή της πρόθεση σε όλα!!!
Να είστε όλοι καλά. Θα έχω εκτός των φίλων ... να διηγηθώ και να δείξω τοσα πολλά στους μαθητές μου, που έτσι κι αλλιώς σας γνωρίζουν πρακτικά και θεωρητικα.
Με βαθιά εκτίμηση
Σοφία Κώνστα

Language: English

Ok
Select