Віза в Катар

Для в'їзду в Катар оформлення візи для громадян України на термін до 30 дні не потрібен.


Для оформлення дозволу на в'їзд після прильоту необхідні наступні документи:

  • паспорт терміном дії понад 6 місяців із моменту в'їзду до країни і двома чистими сторінками для штампів;
  • зворотній квиток або квиток в третю країну;
  • підтвердження броні готелю на весь період перебування;

Для неповнолітніх громадян, крім чинного закордонного паспорта, необхідно при собі мати:

  • оригінал свідоцтва про народження дитини;
  • нотаріально завірений дозвіл на виїзд неповнолітніх дітей від обох батьків, оформлене на супроводжуючу особу, якщо діти виїжджають без батьків (в дозволі обов'язково повинні бути вказані назва держави або держав, які дитина має намір відвідати. При цьому назви спільнот, такі як «країни Євросоюзу», «країни СНД», «країни шенгенської угоди», «всі країни світу» тощо - не достатньо для перетину кордону).

Список країн, які можуть отримати візу після прильоту:

На термін до 30 днів
Андорра Коста-Ріка Македонія ПАР
Аргентина Куба Мальдіви Південна Корея
Австралія Еквадор Мексика Сурінам
Азербайджан Грузія Молдавія Таїланд
Білорусь Гайана Монако Україна
Болівія Гонконг Нова Зеландія Велика Британія
Бразилія Індія Панама США
Бруней Індонезія Парагвай Уругвай
Канада Ірландія Перу Ватикан
Чилі Японія Росія Венесуела
Китай Казахстан Сан-Марино  
Колумбія Ліван Сінгапур  

 

На термін до 90 днів
Австрія Греція Польща
Багамські Острови Угорщина Португалія
Бельгія Ісландія Румунія
Болгарія Італія Сейшельські Острови
Хорватія Латвія Словаччина
Кіпр Ліхтенштейн Словенія
Чешська Республіка Литва Іспанія
Данія Люксембург Швеція
Естонія Малайзія Швейцарія
Фінляндія Мальта Туреччина
Франція Нідерланди  
Німеччина Норвегія